Rold Skov Film

Hvem står bag Rold Skov Film

Henrik Bjerg Thomsen er indehaver af Rold Skov Film

For godt ti år siden begyndte jeg i det små at klippe reklamefilm bl.a. med hjælp fra gode fotografer, som havde mere erfaring end jeg. Siden har det udviklet sig og jeg skylder især min gode ven, Jens Lindberg, en stor tak for al den support og viden han har givet mig, ikke mindst om Final Cut Pro, der idag er mit faste redigeringsprogram. Jens er uddannet journalist og TV-tilrettelægger med et hav af erfaringer fra DR, TV2 og TV3. Han er en fantastisk sparringspartner og har meget af æren for min succes.
En anden uhyre vigtig samarbejdspartner, er også en god filmven, fotografen Anders Agerbo, som med sit eget Paravision blev kendt for at filme fra sin paraglider fra luften før dronerne kom til. Anders er en dedikeret filmfotograf, og arbejder freelance for både store produktionsselskaber og landsdækkende TV-kanaler overalt i verden. Vi har samarbejdet omkring flere undervisningsfilm og senest med 6 små filmprojekter under covid-19 nedlukningen. Det var oplysningsfilm som skulle erstatte fysiske kurser for buschauffører i svære situationer med diverse covid-19 restriktioner, hvor busserne jo stadig skulle holdes kørende på godt og ondt. Corona har derfor haft en meget heldig sideeffekt på udviklingen af mit nye erhverv. Jeg har simpelthen klippet og redigereret film, lavet screenplays, lært at instruere og fået trick til gode filmoptagelser på korte filmproduktioner med vigtige budskaber og mange forskellige følelser på spil. Ønsker du som kunde at der skal være særligt fokus på det sublime billede, kan Anders Agerbo hurtigt blive en del af produktionen, hvis han altså ikke ude på en anden opgave et sted på kloden.

Logoet for Rold Skov Film er et billede af min farfar, Jens Bjerg-Thomsen, der var en af Danmarks første naturfotografer. Han filmede især den danske natur og lavede 19 film fra 1947 til 71. Hovedsagligt i Danmark, men også på Øland, Gotland, Island og Grønland. Den første film "Det danske år og jægeren" vandt i 1950 i London, førsteprisen i kategorien: "Wild Life Photography". Min farfar turnerede nærmest resten af sit liv rundt til danske jagtforeninger og forsamlingshuse, hvor han fortalte om naturen og viste sine film. Er du født før 1975 har du med stor sandsynlighed set en eller flere af dem i skolens filmlokale.

Rold Skov FilmJyllandsgade 8b9520 Skørping 23714082CVR nr. 32114396